Sitater (18)

Alle loger i Den Norske Frimurerorden har en devise eller valgspråk. Loge nr. 23, St. Johanneslogen Kolbein til den opgaaende Sol har "Ex Oriente Lux". I norsk oversettelse betyr det: Lyset fra Østen.

Alle loger i Den Norske Frimurerorden har en devise eller valgspråk. Loge nr. 25, St. Johanneslogen St.Olav til det Gyldne Kors har ” Per Crucem ad Lucem ". I norsk oversettelse betyr det: Med Korset mot Lyset.

Alle loger i Den Norske Frimurerorden har en devise eller valgspråk. Loge nr. 35, St. Johanneslogen Den gamle Ek har "Rotfestet i Sannheten".

Alle loger i Den Norske Frimurerorden har en devise eller valgspråk. Loge nr. 15, St. Johanneslogen Fraternitas til de tvende Fyrtaarn har "Lux in Tenebris". I norsk oversettelse betyr det: Lys i Mørket.

Alle loger i Den Norske Frimurerorden har en devise eller valgspråk. Loge nr. 14, St. Johanneslogen Harald til det lysende Haab, har "Over Dybet mot Høiden".

Alle loger i Den Norske Frimurerorden har en devise eller valgspråk. Loge nr. 13, St. Johanneslogen Stella Polaris, har "Veritas liberatis Vos". I norsk oversettelse betyr det: Sannheten befrir eder.

Alle loger i Den Norske Frimurerorden har en devise eller valgspråk. Loge nr. 12, St. Johanneslogen St. Magnus, har "De Profundis ad Astra". I norsk oversettelse betyr det: Fra Dypet mot Stjernene.

Alle loger i Den Norske Frimurerorden har en devise eller valgspråk. Loge nr. 11, St. Johanneslogen Humanitas til de tvende Liljer, har "Haand i Haand mot Maalet".

Alle loger i Den Norske Frimurerorden har en devise eller valgspråk. Loge nr. 10, St. Johanneslogen St. Halvard, har "Sanhed og Lys".

Alle loger i Den Norske Frimurerorden har en devise eller valgspråk. Loge nr. 9, St. Johanneslogen St. Olaus til de tre Roser, har "Kjend dig selv".

Side 1 av 2